Tarjoamme kahta pääasiallista hinnoittelumallia: tuntilaskutusta ja kiinteähintaisia projekteja. Tuntilaskusta käytämme tyypillisesti pienissä toimeksiannoissa. Useimpia isompia toimeksiantoja voimme tarjota kiinteähintaisina. Annamme aina kustannusarvion ilmaiseksi pyynnöstä.

Lue lisää: tuntilaskutuksesta, kiinteähintaisista projekteista ja asiakastyytyväisyysvähennyksestä.

Tuntilaskutus

Tuntihintamme sisältävät kaiken. Emme lisää esimerkiksi matka-, laskutus-, puhelin- tai yleisiä materiaalikuluja. Tuntilaskutustyöt laskutetaan kuukausittain.

Työn suorituspaikka Tuntihinta Vähimmäislaskutus Asiakastyytyväisyysvähennys
Helsinki, Espoo, Vantaa, etätyö 120 € 15 min 50 %
Suomi 240 € 4 h 50 %
Eurooppa 360 € 8 h 33 %
Maailma 480 € 8 h 25 %

Kiinteähintaiset projektit

Kiinteähintaiset projektit tarjoamme erikseen. Joissakin tapauksissa tarjouksen tekemiseksi vaaditaan tuntilaskutettava toimeksianto. Kiinteähintaisen projektin laskutus on sidottu projektin osatoimituksiin.

Esimerkki: ISO 9001 -sertifioitu laatujärjestelmä ohjelmistoyritykselle
Yrityksen koko oli vähemmän kuin 100 työntekijää yhdessä toimipisteessä Suomessa, ja lisäksi joitakin etätyöntekijöitä. Projektin kesto oli noin yhdeksän kuukautta. Unlimted Consulting vastasi projektin johdosta, laatuprosessin määrittelystä ja sisäisistä auditoinneista, minkä lisäksi ohjasimme muiden prosessien määrittelyä ja järjestimme ulkoisen auditoinnin. Projekti laskutettiin seuraavasti:

Osatoimitus Kiinteä hinta Asiakastyytyväisyysvähennys
Katselmointi ennen sisäistä auditointia 3,000.00 € 50 %
Sisäisen auditoinnin tulosten ja korjaavien toimenpiteiden katselmointi 3,000.00 € 50 %
Ulkoisen auditoinnin valmistuminen 3,000.00 € 50 %
ISO 9001 -sertifikaatin myöntäminen 3,000.00 € 50 %
YHTEENSÄ 12,000.00 € n/a

Asiakastyytyväisyysvähennys

Asiakastyytyväisyysvähennys on osuus tunti- tai kiinteästä hinnasta, jonka asiakas voi oman harkintansa mukaan vähentää ollessaan tyytymätön meiltä saamaansa palveluun. Vähennystä sovelletaan kaikkeen Unlimited Consultingin laskutukseen.

Miksi asiakastyytyväisyysvähennys ei ole 100%? Koska mekin olemme ihmisiä ja meidänkin täytyy syödä. : ) Joissakin kiinteähintaisissa projekteissa, erityisesti sellaisissa joissa on tiukkoja määräaikoja, sovellamme kuitenkin erityistä 100% vähennystä.